BasisPLUS Medlemskab

Vores BasisPLUS medlemskab er for dig, Der gerne vil have mere end bare en hosting af din Hjemmeside eller blog i WordPress.

Derfor har vi samlet de bedste værktøjer til, at lave en professionel WordPress hjemmeside eller blog.

Premium Hosting af Hjemmeside

Vores Premium Hostingsløsning køre på et Super hurtigt VPS, hvilket sikre dig, at din hjemmeside altid loader hurtigt. Vi sikre dig en hosting, hvor serverne ALDRIG bliver overfyldt eller med forældet database systemer. 

Premium WordPress Tema

Når du bestiller BasisPLUS medlemskab får du automatisk en DIVI tema licens med i dit medlemskab, hvilket har en værdi af ~50 kroner om måneden. Divi tema gør det let som nybegynder, at lave en flot og professionel hjemmeside eller blog, hvor du får adgang til mere end 1.000 forskellige skabeloner.

Premium WordPress Plugins

Det er vigtigt, at din hjemmeside er sat op til succes, så derfor får du også licens med til 4 Premium plugins, der hjælper dig godt på vej.

  • Rank Math (SEO Plugin)
  • DIVI Bloom (Email opt in)
  • DIVI Monarch (Social deling af dine indlæg)
  • WP Rocket (Cashe af din side, så den loader hurtigere)

SSL licens

SSL klare krypteringen af data, der bliver sendt mellem dine kunder/besøgende og din hjemmeside, hvilket betyder, at når dine besøgende indtaster data, vil det bliver sendt krypteret til dig, så hackere ikke kan opsnappe indformationerne undervejs. Detter har stor betydning for sikkerheden på din side og dine besøgende, så derfor er dette også inkluderet i vores BasisPLUS pakke (Værdi: 25 kroner pr måned)

 

 

 

 

Extra Plugins

Udover de Premium plugins du får med i pakken, så har vi også installeret de mest vigtige plugins du får brug for

  • Wordfence (WordPress sikkerhed)
  • Google Site Kit (Indsigt i trafik fra besøgende)

Webmail

Du får adgang til både vores Webmail system, så du let kan tjekke dine mails alle steder fra, men der er også mulighed for at sætte mails op på din telefon eller comupter.

Installering og opsætning

Når du bestiller et BasisPLUS medlemskab hos Delta Startups, så installere vi WordPress, Tema og plugins og sætter SSL op, så siden er helt klar til, at du kan gå igang med at lave en flot side.

Features

Hvorfor Vælge BasisPLUS pakke?

Hurtigere Hosting

Din Hjemmeside eller blog bliver hostet på et Premium VPS Webhotel, hvilket betyder din hjemmeside vil loade 1-3 sekunder hurtigere end billige hostingsløsninger.

Vi sikre, at vores VPS servere aldrig bliver overfylde og at vi køre også med MariaDB, der er 24% hurtigere end standard Mysql

Øget Sikkerhed

Din hjemmeside har allerede SSL og Wordfence på fra start af. Dette betyder, der er mindre chancer for, at din hjemmeside bliver hacket og at dataen dine besøgende indtaster på siden bliver krypteret og ikke opsnappet af hackere på vej til dig fra dem af.

Opsat til succes

Din hjemmeside er allerede fra start af opsat til succes, med det bedste tema på marked med over 1.000 skabeloner, en let drag and drop builder, der gør det let og enkelt af lave en professionel hjemmeside på kort tid. Derudover har vi sat de vigtigste plugins op, så du så hurtigt som muligt kan trække en masse besøgende ind til din hjemmeside.

Premium WordPress Tema

Responsive Design

Divi Tema er et responsive design, så dine besøgende får den bedst mulige oplevelse fra mobil, tablet og computer.

1.000+ Skabeloner

Du får adgang til mere end 1.000 skabeloner, så du let kan opbygge din side i flot design

Visuel builder

Med Divi visuel builder er det let at design en hjemmeside, hvor du let kan lave effekter, former og ændre størrelser

Hurtig loadtid

Divi tema giver en super hurtig loadtid, så dine besøgende for den bedst mulige oplevelse.

Tilfredshedsgaranti

Spar penge gennem medlemskab

Ikke nok med, at du ikke behøver at betale penge for et helt år forud, så spare du også penge på denne samlet løsning, der ellers ville være dyre, hvis du selv skulle ud og finde Tema, plugins og hosting selv.

Ingen binding

Vi stoler så meget på vores produkt, at vi ikke har nogen bindingsperiode. Vi mener kun, at du skal være medlem hos os, hvis du selv har et ønske om det og ikke fordi du er bundet.

BasisPLUS Medlemskab

Når du bestille Delta Startups BasisPLUS medlemskab, får du Hosting, Licens til Premium WordPress Tema, Premium plugins og SSL med i dit medlemskab til 1 Domæne. Der medfølger ikke domæne med i medlemsprisen.

 

97 kr/md

første 6 mdr. Herefter 147,- pr. md.
* Klik kun på opret domæne, hvis du ikke allerede har købt domænet. Skriv gerne detaljer om domæne med i beskrivelsen af, hvad din hjemmeside omhandler