Privatlivspolitik

Persondatapolitik
Ejer- og kontaktoplysninger:

Delta Fun IVS
Ydunsvej 2
4873 Væggerløse
CVR-nr.: 39 20 10 46
Tlf: 53 34 34 76
Mail: info@deltastartups.com

Deltastartups privatlivspolitik – web

Når du besøger vores hjemmeside, så sætter du spor. Her i vores privatlivspolitik kan du læse, hvordan vi håndterer de oplysninger om dig, som vi kommer i besiddelse af.

Indsamling af personlige oplysninger

Du bliver altid informeret inden vi indsamler personlige oplysninger om dig. De personlige oplysninger, vi indsamler, kan for eksempel være dit navn, mailadresse og adresse.

Vi sletter automatisk mail-korrespondance, når de ikke længere er relevante for vores kundeforhold, men de gemmes i minimum 5 år.

Du har altid mulighed for at få at vide, hvad vi har af data på dig – og få ændret eller slettet de data, der ikke er i modstrid med lovgivningen (fx gemmes regnskabsdata i min. 5 år).

Kontakt os på: info@deltastartups.com

Hvad vi bruger oplysningerne til

Du bestemmer selv hvorvidt du vil afgive dine personlige oplysninger til os. Vi indsamler oplysningerne for eksempelvis at kunne tilmelde dig nyhedsbreve og oplyse dig om nyheder fra vores firmas perspektiv.

Vi vil kun bruge dine personlige oplysninger til markedsføringsmæssige formål, hvis du har givet dit samtykke, medmindre lovgivningen tillader os at kontakte dig uden først at indhente dit samtykke. Du har altid mulighed for at angive, at du ikke fremover ønsker at modtage flere e-mails eller andre oplysninger fra os.

Medmindre du specifikt har givet samtykke til det, så videregiver vi ikke dine oplysninger til andre – og vi sælger derfor heller ikke dine oplysninger videre til andre.

Sikkerhed

Vi har høje standarder for it- og personsikkerhed.

Hjemmesiden er beskyttet med et SSL-certifikat. Desuden har vi en række interne procedurer og politikker, der sikrer, at vi kan holde en høj standard.

Alle spørgsmål om persondata og sikkerhed kan sendes til: info@deltastartups.com