Overvejer du at starte en ny blog og er usikker på, om du skal starte en blog på Dansk eller Engelsk, Så er du absolut ikke den eneste.

Vi oplever ofte folk, der spørger indtil, hvad der bedst kan svare sig, men ligesom så mange andre svar i denne branche, så er svaret “det kommer an på..” Men nu vil jeg ikke efterlade dig med så tomt et svar.

Faktisk, så har vi startet et lille “Blog Case Study”, hvor vi vil undersøge, hvad der bedst kan svare sig.

Vores Nye “Blog på Dansk eller Engelsk” Case Study

Vi har igennem de seneste mange år oprettet et utal af danske blogs, lige fra Delta Fun til Fed Konfirmation. Disse er nogle af vores test sider, hvor vi hele tiden prøver nye teorier af.

På vores bedste måned har vi opnået en omsætning på 150.000 i nettoomsætning altså efter moms er trukket fra. Denne indtægt at skabt via salg af produkter, ydelser og banner indtægter fra vores blogs.

Vi bruger ikke betaler ikke penge for reklame på noget tidspunkt men gør brug af Søgemaskineoptimering, sociale medier, mund til mund og andre gratis platforme, hvor vi ofre vores tid i stedet for penge. Hvilket betyder, at denne model også kan virke for dig uden du skal lave store investeringer, hvis du er villig til at ofre din tid.

Men det er ret mange år siden, at vi har opbygget en Engelsk Blog, så derfor har vi oprettet Fun Party Activities, som er en Engelsk blog, der skal henvende sig hovedsageligt til det Engelsktalende lande som USA, Canada, Australien og UK.

Det vil forsøge at finde ud af følgende:

  • Hvor mange sidevisninger får et gennemsnits blogindlæg på Dansk Vs Engelsk
  • Hvor stor er forskellen på banner indtægten
  • Hvor stor er forskellen på den samlet indtægt pr 1.000 visninger
  • Hvor svært er det at blogge på Engelsk Vs dansk
  • Hvilke værktøjer kan man bruge til at hjælpe en

Dette Studie skal ikke tages som, at dette er et enten eller spørgsmål, for lige meget resultatet, så spiller mange faktorer ind i resultaterne, hvilket gør, at man ikke kan sige noget præcist, men det kan måske skabe et billede af, hvordan det er, at være blogger i Danmark Vs international blogger og, hvad man kan forvente som ny blogger.

Hvornår forventer vi at kunne dele de første resultater?

Vi forventer, at kunne starte med at dele resultater efter ca. 6 måneder, hvor vi langsomt forventer, at besøgstallet vil stige og efter 12-18 måneder, så begynder vi, at kunne lave lidt konklusioner på indtægten fra vores nye projekt.

Det skal lige siges, at jeg hverken er haj til, at skrive på Dansk eller Engelsk. Så kan det lykkes mig, at skabe en fuldtidsindtægt på en Engelsk Blog, så vil du også kunne gøre det samme.

Resultaterne fra denne test vil blive lagt op på vores Youtube kanal Delta Startups