Anbefalet værktøjer til hjemmeside

Når det kommer til online markedsføring og drive online forretning, så har man brug for værktøjer man kan stole på og som kan være med til at øge omsætningen hver måned.

Igennem de seneste 20 år, har vi prøvet rigtig mange online værktøjer og vil på denne liste, henvise til de værktøjer vi selv bruger. Det skal lige siges, at flere af disse links nede under er affiliatelinks, hvilket betyder vi får en lille kommission, men det ændre ikke, at det er værktøjer, som vi kan stå inde for og som vi selv benytter i dagligdagen.

Tema til WordPress (WordPress Theme)

Det er vigtigt for os, at have et WordPress Theme der bare altid virker også lever op til alle vores krav, når vi bygger niche sites og blogs.

Vi har siden 2014 prøvet mere end 30 forskellige WordPress themes og vi har endelig fundet et tema, der både er let at bruge, der loader hurtigt og som har en WordPress visual builder, der gør det let at lave lækre landingssider og forsider.

Vi har valgt at bruge Divi themes, der absolut imødekommer vores forventninger til et wordpress theme og som har en masse forskellige skabeloner, som man let kan sætte op til landingsside, forsider og landingssider. Faktisk opbygger vi ikke niche sites eller blogs i andet end Divi themes længere.

Vi ikke bare anbefaler DIVI theme til alle der bygger hjemmesider og blogs op, vi installere det også som standard til alle vores Basis+ medlemmer i vores Delta Startups community.

Hvad får du med:

  • Divi theme
  • Extra theme (Nyhedssite)
  • Bloom (Email Opt-in, så du får flere tilmeldinger til nyhedsbrev etc)
  • Monarch (Gør det let at dele dine indlæg for læsere på sociale medier)

Køb Divi theme til wordpress her

Mailerlite til Email markedsføring

Vi benytter Mailerlite til at styre alle vores nyhedsbrev og vores Automations Email, som vi sender ud når vi får nye henvendelser fra vores websites og Youtube kanaler.

Med Mailerlite kan man opdele E-mails i grupper, så man kan lave tilpasset E-mail kampagner og man kan opbygge automation E-mail workflows, så dine leads bliver kørt igennem en automatiseret proces.

Prøv Mailerlite gratis

Tjen flere penge på banner reklame

Har du en blog eller et niche site, hvor du gerne vil tjene flere penge på din banner reklame, så kan vi varmt anbefale ezoic.

Vi benytter selv ezoic på alle vores blogs og niche sites, hvilket har hævet indtægten med 50% – 150%,

ezoic er opbygget på en AI, der både giver dig en bedre indtægt, men også brugerne en bedre oplevelse. i takt med at dine besøgende stiger vil din indtægt pr 1.000 visninger også kunne stige.

Over 10,000+ blogs og niche sites bruger i dag ezoic her i blandt både nationale og internationale anerkendte bloggere.

Så hvis du gerne vil have adgang til “Cutting egde” teknologi inden for banner reklame og tjene mest muligt, samt adgang til at alle deres hjælpemidler, så er ezoic helt klart for dig!

Læs mere om ezoic her