Der findes rigtig mange WordPress temaer, som man kan vælge imellem både som gratis og betalt version. Men det er ikke lige meget med, hvilket tema du vælger, hvis du vil bedst fra start.

Vi har siden 2014 testet et hav af WordPress Temaer før vi fandt det helt rette tema, der kunne leve op til vores krav. Det er nemlig ikke lige så nemt, at finde et tema, der kan leve op til alle de ønsker man måtte have.

Nogle af de krav vi havde til et tema var, ar det skulle kunne oversættes til Dansk, det skulle kunne loade hurtigt, samt det var vigtigt med mange flotte skabeloner, man kunne vælge imellem, som kunne lette design fasen og man på den måde hurtigere kunne komme videre til næste opgave.

Vi har fundet frem til det bedste wordpress tema på dansk og lavet et kursus til hvordan man sætter det bedst op, så du får de bedst mulige resultater

Hvad koster en WordPress tema?

Der findes mange gratis temaer i WordPress, men det er klart at anbefale et Premium Tema, der typisk koster mellem 400-800 kroner om året.

Inden du tænker, jamen jeg tager et gratis tema, så vil jeg lige høre dig opmærksom på, at det forekommer oftere, at der er sikkerhedshuller eller manglende opdateringer af gratis temaer frem for Premium temaer.

Blandt de mest populære temaer finder vi xtheme, the7, Avada og helt i toppen finder vi Divi theme, der er det ultimative WordPress tema, hvor man ikke vil have problemer knapper eller “read more” problemer.

Findes der nogle gode WordPress temaer på dansk?

Der findes et hav af wordpress temaer du kan vælge imellem, men det er altså ikke alle temaerne, der er lige godt oversat, hvilket kan efterlade dig med “Read more” knapper i stedet for, at der står “Læs mere”, hvilket kan være fustrende og kræver af og til større indgreb for at ændre.

Vi har prøvet mange af de kendte temaer fra Themeforest, hvor der også er rigtig mange fede temaer og flere af dem blev da også fint nok oversat, men vi oplevede på flere af dem, at de loadede langsommere end vi havde interesse i, at de skulle eller de direkte konfliktede med vores plugins.

Hvilket tema er det bedste WordPress tema, at bruge på danske hjemmesider?

Det må uden tvivl være Divi Theme! Ud af alle de temaer vi har prøvet igennem årene, er Divi theme det tema, der har klaret sig bedst og det eneste tema vi benytter idag.

Divi theme er ikke bare et normalt tema, som mange af de andre, der medfølger et hav af skabeloner, man kan vælge udfra, samt man får også 2 plugins med på vejen til at hjælpe med, at indsamle leads og til at få flere delinger på de sociale medier.

Hvordan sætter du bedst dit tema op på din WordPress hjemmeside?