Bliv Blogger og tjen penge i 2021

Går du med drømme om, at blive professionel blogger, der kan supplere din nuværende indtægt eller måske erstatte den helt med indkomsten fra din kommende blog, så er vores Delta Startups commumnity som skabt for dig.

Delta Startups er mere end bare et community af Startups, Iværksættere, Bloggere, Youtubere og Streamere. Vi går helt ind til benet omkring, hvordan man bedst opbygger en online tilstedeværelse, der kan supplere eller erstatte din nuværende indtægt.

Bliv blogger og tjen penge på dit nichesite eller blog med vores BasisPLUS starterkit!

 

Vores BasisPLUS medlemskab sikre dig adgang til en række værktøjer, der hjælper dig med at blive professionel blogger. Derfor indeholder vores BasisPLUS pakke både Premium Hosting og af din WordPress blog, Installering af din WordPress Blog, WordPress Premium Tema licens, installering af vigtige plugins, hvoraf 4 Premium plugins vil blive sat op for dig.

Insider Community

Insider Tips til bloggere

Delta Startups er et Dansk Community for Nichesite bloggere. Vi holder dig hele tiden opdateret med det seneste nye inden for blogging verdenen. Her underviser vi i, hvordan du sætter din blog op, til at kunne trække mere trafik ind på dine indlæg og hvordan du tjener mest muligt på dine blogindlæg.

Tips og Tricks

Hold dig opdateret omkring, hvordan du bedre kan trække trafik ind fra Søgemaskiner og tjene endnu mere på dine besøgende igennem vores Delta Startups Insider Community.

Undersøgelser og månedenstips og tricks.

Statistikker siger mere end ord

Som en del af vores Delta Startups insider Community får du adgang til vores indsamlet statistikker, som vi deler med vores community

Bliv professionel blogger med vores BasisPLUS medlemskab?

Hvis du gerne vil godt fra start og har en drøm om, at blive professionel blogger og tjene penge på din blog, så er det vigtigt med alle de rette værktøjer, derfor har vi samlet alt du skal bruge i en samlet pakke.

I vores BasisPLUS startspakke får du både WordPress hjemmeside med blog, Premium Hosting, WordPress Tema med visuel builder og 4 Premium Plugins

Vores BasisPLUS pakke er for dig, der er seriøs omkring at opbygge en professionel blog, der kan trække trafik ind og skabe en indkomst, der kan supplere eller erstatte din nuværende indtægt.

 

Det virker for os!

Vi underviser ikke kun i, hvordan man opbygger Nichesite og Nicheblogs! – Vi opbygger dem også selv!

Delta Startups køre efter princippet “Practice what you preach” sagt med andre ord, så lever vi ikke bare af at sælge hosting og kurser, vi bygger selv Nichesites og Nicheblogs op og tjener størstedelen af vores penge den vej igennem. Så derfor ved vi, at det vi underviser i rent faktisk virker i praktise.

Igennem vores Insider Community og vores kurser deler vi vores erfaringer og undersøgelser med dig.

Omsætning fra vores egne nichesites & blogs?

Aktive blogs

Omsætning pr måned

Bedste måned

Bliv Blogger og tjen penge

Der er mange, der går med drømmen om, at blive professionel blogger og det lykkes da også over 31% af bloggerne (Læs mere om hvad bloggere tjener her), at skabe en blog de kan mærke indtægten fra. Men hvad skulles det så, at nogle personer har kæmpe succes med deres blog, mens andre kæmper en kamp, bare for at trække få hundrede personer ind på deres blog om måneden.

Hemmeligheden ligger i, at der er 2 ting, der ofte holder bloggere tilbage fra succes. Det ene er deres værktøjer bare ikke er gode nok og den anden ting er, at de måske lige mangler et par enkelte små tips, der kan gøre en verden til forskel for deres blog.

Netop disse 2 ting har gjort, at vi har startet Delta Startups, hvor vi ikke bare giver dig de rette værktøjer, men vi afsløre også alle de små tricks, som de etableret bloggere gør brug af.

Hvad kan du tjene som blogger i 2021?

Er du stadigvæk usikker på, om du vil starte en karriere som blogger og ønsker du lidt mere information, så kan det være at dette kan hjælpe dig lidt på vej.

 

Hvad tjener en blogger

Hvordan tjener man penge som blogger

 

Vores Seneste Case Studies & Youtube uploads!

Få 150% flere besøg

Få 150% flere besøgende med effektive overskrifter

Tjene penge på en blog

Hvordan kan man tjene penge passivt fra ens blog

Hvad kan man tjene på en blog

Se hvor meget du kan tjene på en blog efter 6, 12 eller 18 måneder