Bliv en god blogger ved, at give læseren en bedre oplevelse.

I denne artkel, der vil jeg vise dig, hvordan du kan lave bedre titler og indledninger på dine blogindlæg, så du får flere besøgende ind på din blog og holder længere på læseren, hvilket vil hæve din indtægt markant.

Din Takeaway: Så snart du har læst dette blogindlæg, kan du straks tage disse teknikker i brug, der vil give dig:

 • Forbedre din CTR (Click to rate) fra Google
 • Give dig bedre rankings på Google
 • Flere besøgende fra Sociale delinger
 • Holde længere på læserne
 • Forbedre din indtægt på din blog markant

Hvad kræver det at blive en god blogger i 2020?

Ja, det virker måske lidt uoverskueligt, hvordan skal du dog komme igang med din karriere, som en god professionel blogger? – Og hvad er det lige der gør nogen til bedre bloggere end andre og hvilke ting er det nu lige man skal vide?

Inden vi kan besvare alle disse spørgsmål, så er vi nød til at finde ud af, hvad er definitionen af en god blogger?

I min optik, så er en god blogger en person, der kan tiltrække læsere ind på deres indlæg, fastholde læserens opmærksomhed længe nok til at inspirere dem nok til at tage handling.

Der er faktisk en formel for, hvordan du kan opnår succes med din blog, hvilket tager de fleste bloggere mange år at lære. Derfor har vi også lavet det mest omfattende blog kursus i Danmark, så du kan komme godt fra start.

En god blogger sætter læseren i fokus

Det første du bliver nød til at erkende er, at du bliver nød til at sætte fokus på, hvad det er din læser gerne vil have ud af dette indlæg, hvad er det du giver dem.

Man kan super let få fokus på sin egen interesse i, hvilket udfald man selv har interesse i. Men læserens interesse er på dem selv og hvad du kan give dem og det ligemeget om de søger underholdning, inspiration, informations etc.

Så ved hele tiden at spørger dig selv, hvad er resultatet læseren får ud af at læse dette indlæg, så vil du lettere kunne tale direkte til dem og dermed fange deres opmærksomhed bedre.

Når du sætter dig ned og skriver et blog indlæg, så skriv direkte til læseren, det gør det meget mere personligt og taler meget bedre til den enkelte person og er med til at skabe relation imellem jer.

Hvordan skriver du en god titel og får flere besøgende?

bliv en god blogger med bedre titler på dit blogindlæg

Jeg kan ikke understrege det nok, din title er alt afgørende for din succes som blogger, hvis din titel ikke fanger læserens opmærksomhed og får dem til at klikke ind på dit blogindlæg, så kan det være lige meget, hvor godt et indlæg du har skrevet.

Når det kommer til, at skrive den perfekte titel på dit indlæg, så er der desværre ikke nogen “perfekt måde”, da der er mange ting, der skal tages med i betragtning, men der er dog nole guidelines, der kan hjælpe dig godt på vej.

Det første du skal vide er, at du skal passe på du ikke er overdrevet kreativ med din titel, da det let kan forvirre læseren og have modsat effekt. Dernæst, så bør du skrive dine title på en måde når det kommer til Youtube og Sociale medier, som er lidt mere click bait end du bør skrive dem til Søgeresultater på google, hvor det er bedst at skrive mere direkte og klart.

Fakta om at skrive god titler:

 • Top 1% af vores bedste CTR titler slår vores gennemsnits CTR med 500%.
 • Top 10% af vores bedste CTR titler slår vores gennemsnits CTR med 200%.

Disse metoder kan du benytte for at få flere til at klikke ind på dine titler:

Gør værdien synlig

Har du lavet et indlæg, der har en form for “trin for trin guide” eller en “tjekliste” som folk kan download, så gør det synligt i din title, da det vil give 40% flere kliks, det kan gøres ved at bruge parenteser, hvor du skriver værdien i: [Tjekliste] eller [Video] etc

Gammel titel

Traditioner for Konfirmationsfesten forløb du skal huske

Ny titel

Traditioner for Konfirmationsfesten forløb [Tjekliste]

Brug tal i din titel

Brug af tal i din titel kan virkelig øge antallet af kliks fra søgemaskiner helt vildt!

Faktisk er det så vildt, at mange professionelle blogger omskriver deres titler fuldstændig for at få tal med i, da det ofte giver 100-700% Flere kliks fra Google

Med ganske små tweaks af din title kan du øge din “Click to rate” fra søgemaskiner med 5-10%, hvilket er ret vildt når man tænker på, at det normalt kun er 2-25% click to rate man har ved at ligge i top10 på google.

Vi ser flere af vores artikler outperforme den gennemsnitlige Click Through Rate fra google med 500% og derfor trækker tusindvis af besøgende ind på vores indlæg.

Din indledning skal støtte din titel

Når nu du har tiltrukket besøgende til dit blogindlæg, så er det vigtigt du holder på dem, så du kan nå at få dit budskab igennem inden de smutter fra siden igen.

Indledningens vigtigste opgave er, at holde på læseren, så du har chancen for at pitche din ide til dem. Det er vores opfattelse at det gøres bedst ved at fortælle hvilket resultat de vil side tilbage med når de har læst dit indlæg. Gør det klart for dem “at når de har læst indlægget så vil de være i stand til at…”

Du kan i vores indlæg om at få mere trafik til din hjemmeside læse mere om, hvordan man ved at holde på læseren kan få meget mere trafik til sin side.

.

Bliv en god blogger og slå disse Statistikker:

 • Der er over 152 million blogs på internettet.
 • Der bliver tilføjet et nyt blogindlæg hver 0.5 sekund.
 • 77% af internet brugere læser blogs regulært
 • Den optimale blog indlæg længde er 2,250 – 2,500 ord.
 • Kun 2% af bloggere omsætter over en million kroner.
 • 66% af alle blogindlæg bliver skrevet på Engelsk

Kilde: 99firms

Bliv en god blogger med vores Trin for trin kursus for bloggere, hvor vi lære dig alle de tips og tricks vi bruger som professionelle bloggere.