Start dit projekt idag! 

Vil du gerne vil starte et Website, Webshop, Blog, Nichesite eller en Youtube kanal og trække besøgende ind og tjene penge på din nye online forretning?

Så er du kommet til det rette sted! – For Delta Startups er for dig, som gerne vil forbedre din online tilstedeværelse og trække besøgende ind fra søgemaskiner og tjene penge på dem.

Delta Startups er et Online Community for personer som dig, der gerne vil komme godt fra start og have de rette værktøjer fra start af.

Derfor får alle vores medlemmer af vores BasisPLUS og Premium Netværk også en Hjemmeside med i medlemskabet, hvor de får WordPress Premium Tema, Lyn hurtig hosting, de vigtigste plugins.

Går du med drømmen om, at kunne tjene penge online via din hjemmeside, blog eller Youtube kanal?

Eller du er måske ikke startet dit online eventyr endnu, eller har problemer med at trække organisk trafik (besøgende fra søgemaskiner som Google og Youtube) ind på din side eller kanal, som du kan tjene penge på.

Så se vores video om, hvordan du allerede idag, kan starte med at bygge indhold, der ikke bare trækker besøgende ind til din side eller kanal, men også om, hvordan du kan maximere din indtægt fra denne trafik.

Blog dig til succes!

Erstat din nuværende indtægt, med en passiv indkomst på blot 18 måneder. At være blogger og youtuber er ikke bare en livsstil længere men et karrierevalg for mange.

Hvis du allerede er igang med at blogge, men gerne vil vide, hvilken måder du kan tjene flere penge på din blog, så læs vores indlæg, hvor vi viser dig

11 måder du kan tjene penge på din blog

Anbefalet værktøjer

At have de rette værktøjer er alt afgørende for din succes! – Igennem de sidste mange år, har vi arbejdet med mange forskellige WordPress temaer, plugins og eksterne værktøjer til, at styre alt fra vores statistikker til email automations. 

Vi har testet, fejlet og rettet til og igennem en hård læreprocess har vi fundet frem til nogle effektive værktøjer, der letter vores arbejde meget.

På vores liste over anbefalet værktøjer finder du kun værktøjer, som vi selv bruger idag.

Bliv Professionel Blogger

Vil du gerne starte en blog, for at supplere din nuværende indtægt eller måske skabe en indkomst du med tiden vil kunne leve af? – Så er vores Delta Startups insider Community, som skabt for dig. Vi har nemlig lavet et community med fokus på, hvordan man styrker sin online tilstedeværelse og med fokus på, at trække trafik ind til sin nicheblog og tjene penge på de besøgende.

For dig som vil det hele nu, så har vi også lavet et basisPLUS forløb og et Premium Network, der kan skabe de rette rammer rundt om dig og din vision.

Start din online succes?

Tilmeld dig GRATIS vores Delta Startups insider Community. Her får du tips og tricks til, hvordan du kan trække trafik ind til dit site, tjene flere penge på dine besøgende og ikke mindst adgang til vores undersøgelser.