I dette indlæg vil jeg vise dig, hvordan du kan flere besøgende på din hjemmeside.

Jeg kommer med de 7 bedste tips til at få flere besøgende på din hjemmeside uden, at du skal spamme sociale medier med dine links eller skulle benytte Google Adwords og Facebook kampagner til, at trække trafik ind i dyre domme.

De strategier du lærer i dette indlæg, vil give dig værktøjerne til, at udnytte den trafik du allerede har på din hjemmeside til at skabe mere trafik. Vi kigger også på, hvordan du kan få mere ud af de indlæg du har, som allerede ranker godt i søgeresultaterne.

Vi benytter selv disse metoder på vores egne hjemmesider og blogs, samt det også er nogle metoder, som vi virkelig går i dybden med i vores online kursus for bloggere. Vil du gerne høre mere om, hvordan du kan leve af din hjemmeside eller blog på 18 måneder, så deltag i vores Gratis Online Succes Webinar.

Så snart du har læst dette indlæg, kan du gå direkte igang med disse metoder og øge trafikken til din hjemmeside og påvirke dine rankings i søgeresultaterne på Google. Helt uden at du skal ud og bruge penge på backlinks og købe SEO værktøjer hos for eksempel Moz eller Ahrefs.

Hvor længe går der før en ny hjemmeside ranker på Google?

Der går ikke længe før en ny WordPress hjemmeside bliver indexeret af google, hvis den er sat rigtig op, faktisk går der kun mellem 4 dage til 2-3 uger. Men det betyder ikke, at du vil se besøgende allerede der. Der er nemlig over 255 ranking factors, som google tager højde for, så det kan have stor betydning, hvilke søgefraser man går efter og hvor høj konkurrencen er på disse søgefraser.

Hvornår ser man typisk den første trafik fra google?

Det er vores erfaring, at det typisk tager 3-4 måneder før man begynder, at se de første besøgende komme snigende ind på sin hjemmeside eller blog og efter 6-7 måneder kan man trække seriøse mængder besøgende til sin hjemmeside, hvis man ellers har lavet nogle gode kvalitets indlæg.

Længere nede i dette indlæg, har jeg tilføjet en lille tabel, hvor du kan se, hvor meget trafik du kan forvente at få på din nye hjemmeside eller blog

De 7 Bedste Tips til at få flere besøgende på din hjemmeside:

  1. Automation email / Skabe leads til dig selv
  2. Optimering af CTR fra serp
  3. Optimering af indledning
  4. Optimering af rich content
  5. Optimer UX / Lavere bounce rate
  6. Driv trafik fra Youtube
  7. Web-push Notifikationer

Automation emails giver bedre trafik end du tror

Når de fleste hjemmeside ejere høre om, at tjene penge eller få trafik via emails, så tænker de fleste straks på det klassiske nyhedsbrev, hvilket da absolut også er en god idé til at få flere besøgende på sin hjemmeside .

Men hvis jeg nu fortæller dig, at der er en smartere måde, hvor du punkt et kan få flere til, at give dig deres email og punkt 2 får en meget højere åbningsrate på de emails du sender afsted, for ikke at tale om, at du vil kunne øge omsætningen i samme omfang, ville jeg så fange din opmærksomhed?

Hvad er Automation emails?

 få flere besøgende på din hjemmeside med automation emails

Jeg er personlig helt vild med Automation Emails til at få mere traffik på ens hjemmeside, hvilket er en serie af forskrevne emails, der automatisk bliver sendt ud til din liste af abonnementer på den pågældende liste og dem der fremover tilmelder sig den.

Når en bruger modtager en email fra dig, kan systemet automatisk se om denne mail er blevet åbnet og om de har klikket på et af de links du har skrevet i emailen.

Derfra kan du bede systemet om, at hvis brugeren ikke har åbnet mailen om at sende dem en påmindelse om denne mail. Hvis de har haft åbnet mailen eller klikket på et bestemt link, så kan du bede systemet om at sende den næste mail i rækken om x antal dage, som du mener kunne have brugeres interesse.

Så med andre ord, din Automations mail er en form for tragt, hvor du hele tiden kan tilbyde kunden noget ud fra hvad de viser interesse i når de læser dine mails, samt du kan guide dem igennem et forløb indtil du til sidst har opnået det du ønskede.

Noget for noget princippet

Det kan være svært, at få folk til at give dig deres email! Og det er her noget for noget princippet kommer i spil.

Hvis du gerne vil have, at dine læsere skal engagere sig i din hjemmeside eller blog i så stor en grad, at de vil dele deres navn og email, så giv dem en rigtig god grund.

Sådan her kunne du fx hive en emailadresse ud af dine læsere:

Lad os sige du har lavet en hel hjemmeside om barndåb og gerne vil tjene penge på nogle rigtig lækre produkter, du kan tilbyde dine læsere, hvor du har en del lukrative affiliate aftaler. Dine tilbud er alt fra dåbskjole til pynt på bordet. Men du ved, at dine læsere kun ser 2,3 sidevisning når de besøger din hjemmeside og umuligt kan nå at se alle tilbud.

Så er det her, det gælder om at fange dem med et godt Automation tilbud.

Du kunne fx tilbyde dine læsere når de tidligt i processen besøger din side om “barndåbensforløb”, at de kan få tilsendt en tjekliste direkte til deres email eller få tilsendt en lille 10 siders e-bog om barndåb.

På den måde kan du få deres email adresse og sætte dem igang med dine automations emails, hvor du skiftevis sender dem gode råd, tilbud og måske nogle små konkurrencer.

Email automation udbyder vi anbefaler

Vi benytter selv Mailerlite til alt vores email automation og nyhedsbreve. Deres system er super enkelt at komme igang med og det tager ikke længe før man har sat et ret avanceret automations mail system op, der vil hjælpe en med, at få flere besøgende på ens side igennem emails, samt det hjælper en med at opbygge en passiv indtægt, der støtter op om ens passive indtægt år efter år.

Mailerlite tilbyder, at man gratis kan sende automations emails afsted op til de første 1.000 abonnementer. Kommer ens liste højere op end 1.000 abonnementer eller vil man gerne sende mails uden deres reklame logo i bunden, så kan man betale sig fra det, hvilket koster fra $10.

✅ 14 dages Gratis prøve periode
✅ Gratis at sende ud til de første 1.000 abonnementer
✅ Enkelt og let at komme igang med
✅ Pris pr måned $10 – $50

Prøv det Gratis i 14 dage

Det skal lige siges, for en god ordens skyld, at vi er affiliatepartner med Mailerlite, men det ændre ikke på, at vi varmt vil anbefale det og selv bruger det dagligt.

Optimering af CTR fra serp

Det kan bare ikke understreges nok at CTR ( Click Through Rate = Antallet der klikker fra søgeresultat ind på din hjemmeside ) har en kæmpe betydning for, hvor højt du kan komme til at ligge, når folk laver en søgning. Hvilket også er et meget vigtigt trin for os, at fortælle vores kursister i vores Online Blog kursus. Du kan høre mere om det i vores Gratis Online Succes Webinar.

Det er derfor vigtigt, at du giver dig rigtig god tid til, at skrive en titel på dit indlæg, der virkelig fanger folk og give dem lyst til at klikke på netop dit link.

Faktisk er der undersøgelser der viser, at titler hvor der indgår tal i får op til 36% flere kliks. Det kan have en kæmpe betydning for, hvor mange besøgende dine indlæg trækker ind til din hjemmeside, samt at det kan give dig en højere position, hvilket igen øger sandsyndligheden for, at endnu flere ser dit indlæg og potentielt besøger din hjemmeside.

Ved at fokusere på, at få en højere procent del, som klikker ind på dit resultat, så vil du ikke bare få flere besøgende nu og her, men du vil også potentielt stige i rankings, hvilket gør at din placering bliver bedre og dermed set af flere, som igen giver flere besøgende.

Optimering af din indledning – Giver længere tid på sitet

Hvor længe dine besøgende er på et givent indlæg eller side er med til, at fortælle Google om brugerne kan lide dit indhold og da folk er hurtige til, at klikke tilbage på google igen og tage næste resultat, hvis du ikke lige fanger dem, så har du allerede forspildt din chance.

Det er derfor super vigtigt, at du fanger læserens opmærksomhed allerede fra start af og får dem til at læse videre på din side. Dette gøres bedst ved at forklare læseren, at du:

Kender til deres problemstilling
Har løsningen på deres problem
Giver dem en take away de direkte kan benytte med det samme

Dette kan også siges ganske kort: Du skal starte din indledning, med hvad resultatet er, altså hvilket resultat de vil sidde med efter de har læst dit indlæg.

Her er vores metode til at oplyse læseren, at de er kommet til det rette sted:

Det første du bør gøre, er at oplyse læseren om, at dit indlæg omhandler lige netop deres problemstilling, hvilket du kan hjælpe dem med:

“Sidder du og skal til at skrive en god ansøgning, men ikke helt ved hvordan du kommer bedst fra start og ikke mindst hvordan du kan stå frem blandt de mange ansøgere?”, så kan vores 14 steps guide til at skrive en god ansøgning, der bygger på de seneste undersøgelser inden for job ansøgninger, hjælpe dig ekstremt meget”

Men her stopper din intro ikke helt, for det er nu vigtigt, at du forklarer dem hvad de får ud af, at læse resten at dit indlæg og hvad deres take away er:

“Når du har læst dette indlæg, så vil du ikke bare have en forståelse for, hvordan du skal gribe din ansøgning an, men du vil kunne sætte dig direkte ned og lave en fantastisk præsentation af dig selv, der øger dine muligheder kraftigt for at blive indkaldt til en jobsamtale.”

Optimering af rich content

Dette punkt er der bare sååå mange blogs og websites, der ikke får tænkt nok over, men derimod bare skriver op mod 500 ord og tror de er dækket fint ind. De glemmer bare, at brug af rich content altså Billeder, visualisering og multimedia som fx at embed youtube videoer er super vigtig for det visuelle indtryk og gøre oplevelsen lækker for dine besøgende.

Faktisk viser det sig, at 94% bedømmer kvaliteten ud fra design først og dernæst selve indholdet ifølge en undersøgelse lavet af sheffield University, så nu forstår du måske bedre hvor super vigtig den grafiske opstilling er på dine indlæg.

I en anden undersøgelse lavet af Brian Dean, så out performer indlæg med billeder klart indlæg uden billeder. Det vil altså sige, at der direkte er en forbindelse mellem brug af billeder i dine indlæg og den ranking du har på søgeresultatet på Google.

Hermed ikke sagt at du skal gå helt amok og plastre dine sider til med billeder og videoer, men brug det, hvor det giver mening og hvor det kan være med til at skabe bedre forståelse for dine besøgende.

“Time on site” er en ranking faktor, der har en stor effekt på dine rankings på google, så at kunne holde på de besøgende så længe som muligt har helt klart en effekt.

Optimer UX / Lavere bounce rate

Hvis du virkelig skal konkurrere i toppen for, at få de førende positioner på søgeresultaterne, så er links i dine indlæg, noget der helt klart forbedrer brugeroplevelsen på din side.

Så derfor anbefaler man også at du linker ud til kilder, der går mere i dybden med det indhold din artikel handler om, hvilket også skaber mere troværdighed og tillid til dit indhold, da det vil være med til at understøtte dine udtalelser.

Du bør også linke internt til indlæg du selv har lavet, der kan have brugerens interesse, hvilket sænker din bounce rate og giver en direkte effekt på dine rankings på google og dermed giver flere besøgende på din hjemmeside.

Driv trafik fra YouTube

Youtube kan være dit smuthul til succes. Vi ser igen og igen, at alt for mange bloggere og hjemmeside ejere ikke får gjort ordenligt brug af Youtube, som både kan skaffe dem kunder, men også flere besøgende til deres hjemmeside.

Hvis du ikke allerede har en Youtube kanal til din hjemmeside, så er det helt klart på tide, at komme igang. Denne kanal støtter virkelig op om dit brand og giver dig både autoritet, troværdighed og besøgende til din hjemmeside, hvis det er udført korrekt. Og jeg behøver jo ikke at fortælle dig, at det giver flere kroner på kontoen i sidste ende.

Konkurrencen er lavere på YouTube

Det er lettere at komme op og ranke på YouTube end det er, at skrive et indlæg og komme til tops på Google, samt det går tit meget hurtigere med at få gode resultater med Youtube.

Dette skyldes at rigtig mange virksomheder og blogs slet ikke gør sig nok i YouTube, samt de glemmer muligheden for at embed videoen fra YouTube i deres indlæg, som giver en meget bedre brugeroplevelse og dermed også gør dit indhold på hjemmesiden eller bloggen mere interessant.

De fleste er ikke meget for, at skulle stå foran et kamera eller ved simpelthen ikke, hvor de skal starte eller slutte. Vi har derfor lavet et Youtube kursus, hvor vi gennemgår hvordan man kommer til tops i youtube søgeresultat og som foreslåede videoer, samt hvordan man bør bygge videoen op, for at få det bedst mulige resultat.

Web push notifikation

Hvis du ikke ved hvad Web Push Notifikationer er, så er du helt sikkert ikke alene, men en ting er sikkert, du har helt sikkert selv modtaget dem dagligt på din telefon eller computer.

Web push notifikationer er, at man får en lille besked i sin browser eller på sin telefon, når der er fx en ny besked til dig på Facebook, eller et nyt like på dit billede. Men det er altså ikke kun sociale medier, der kan gøre brug af denne teknologi. Du kan også som hjemmeside ejer og blogger benytte denne fantastiske teknologi til at få mere trafik til din side og få fokus på din hjemmeside.

Det smarte ved Notifikationer er, at dine besøgende ikke behøver at oplyse deres email, så derfor ser vi typisk, at mellem 2-7% af de besøgende siger “ja tak” til notifikationer, så du kan hurtigt kunne bygge en solid liste op, som du kan sende tilbud til eller sende notifikationer, når du har nye produkter eller indlæg, som du vil gøre dem opmærksom på.

Det er ikke unormalt at se, at 10-20% af de personer du har på din aktive notifikations liste klikker ind på din notifikation. Så dette værktøj kan virkelig have kæmpe betydning for dit samlet antal besøgende og bør helt sikkert være med i.

Hvor mange besøgende kan du forvente på din hjemmeside?

Dette svar er meget forskelligt fra site til site, men kigger vi lidt overordnet på det og tager udgangspunkt i en helt ny blog, der kun trækker trafik til sig organisk og gør brug af de strategier vi netop har gennemgået, så kan talene se således ud:

MånederSidevisningerAntal indlæg
9 måneder3.000100
12 måneder15.000130
18 måneder50.000160
25 måneder100.000210

Bliv Gratis medlem af vores Startups Community

Du kan blive en del af vores Gratis Startups community, hvor du får adgang til en masse spændende data og informationer, der kan hjælpe dig til succes. Du vil få tilsendt lister over, hvad du kan forvente at tjene som blogger eller niche site ejer, informationer om hvordan du maximere indtægten på din blog eller hjemmeside og ikke mindst, hvordan du kan trække organisk trafik til din blog eller hjemmeside, som år efter år vil give dig en passiv indtægt.

Som Gratis Medlem af Delta Startups community får du:

✅ Liste over hvor mange besøgende du kan forvente at få måned for måned
✅ Gratis Deltagelse i årlig Webinar
✅ Adgang til vores Q&A dage
✅ Tilsendt vores Videoer om blogger/Niche site succes
✅ Adgang til vores Årlige Blogger Data reporter

Det eneste vi skal bruge fra dig er dit navn og din email, så er du automatisk en del af Delta Startups Community, som du altid kan framelde dig. Det er 100% gratis, at være en del af Delta Startups community.

Relateret emne: Tjen penge på din hjemmeside i 2020

Har du en hjemmeside eller blog der handler om et specifikt emne, men ikke har en direkte indtægt på egne produkter eller service ydelser, så vil dette indlæg være guld værd for dig, da jeg gennemgår forskellige måder man kan tjene penge på sin hjemmeside i 2020.