Om Delta Startups

Delta Startups er en internet baseret marketing virksomhed, der underviser folk i, at etablere en online virksomhed, som de kan leve af ved at blogge og lave videoer.

 

Vores Projekter igennem tiderne:

Delta Startups

Delta Startups har vores primære fokus, hvor vi underviser i de ting, som vi har lært ved at køre alle de andre blogs og niche sider.

Resultat:
Bygget 2 site med mere end 200.000 sidevisninger på en måned
Status: Aktiv

Delta Fun

Delta Fun er vores største side i eventbranchen, hvor man kan booke events eller leje udstyr til sit event. Allerede på første året omsatte denne side over 400.000 og laver i dag sammen med SumoSjov over 800.000 kroner.

Resultat:
RPM på over 12.000 kroner
Status: Aktiv

PSklub - eSport Turneringer

i år 2.000 blev PSKlub.dk etableret af Justian Rumle, hvilket var en lille eSport hjemmeside, der afholdte den første Online turnering med penge præmie i Danmark. Den samlede hele toppen af Counter-Strike scenen for første gang. Jubii Games indgik også i et samarbejde om, at hoste Demoer fra denne turnering. PSKlub blev senere lavet om til NewStyle.dk der nåede flere hundredetusind sidevisninger om måneden.

Resultat:
Registreret brugere: 8.000
Sidevisninger pr måned: 100.000 – 200.000
Status: Lukket ned

Leg og Lær (Lol.dk)

Leg og Lær, var en sjov lille flashspil hjemmeside, der blev drevet af Benjamin Young, da Justian Rumle kom ind over projektet. Omsætningen blev løftet med 1.300%. Sidevisninger og besøgende nåede over 45.000 unikke besøgende pr måned og 209.000 sidevisninger

Resultat:
Unikke besøgende: 30.000 – 45.000
Max Sidevisninger pr måned: 209.000
Omsætning hævet: 900-1300% pr måned.
Status: Lukket ned

Nuttet baby

Nuttet baby er et af vores nyeste tiltag, vi startede på i marts 2021 og allerede på 5. måned havde sitet over 500 sidevisninger om måneden, hvilket er højere end de 300 sidevisninger vi underviser i at man kan forvente på dette tidspunkt.

Resultat:
Omsætning: 200+ kroner
Sidevisninger: 1,700+

Fed Konfirmation

Vores Konfirmationsblog er et af vores nyeste tiltag, der også indgår i undervisningen for, hvordan man sætter et Niche site op, som blogger.

Denne blog har opnået over 1.500 sidevisninger på under 4 måneder, hvilket er 3-4 måneder tidligere end vores gennemsnits timeline, som vi benytter i vores 18 måneder til succes kursus.

Resultat:
Omsætning pr måned i snit: 8.000 kroner
rundet over 17.000 sidevisninger på en måned i August 2021

Aktiviteter til Fest

Aktiviteter til fest er et helt nyt site vi arbejder på, hvor vi især lægger vægt på affiliate aftaler

Resultater bliver offentliggjort i start 2022

Fun party Activities

Nyt test projekt for at se forskel på Danske og Engelske sider og deres besøgstal pr artikel, samt indtægt fra banner reklame.

Projektet er startet i August 2022 og vi forventer data fra vores test forsøg ved 6, 12 og 18 måneders levetid af projektet.

Der forventes:

  • 400-800 sidevisninger pr artikel efter 8 måneders levetid af en artikel
  • 200-300 kroner pr 1.000 sidevisninger
  • Der forventes at skulle skrives 180 artikler for at skabe en fuldtidsløn på mindst 20.000 kroner pr måned

 

Resultat:
Omsætning pr måned i snit: Ukendt (startet i August 2022 og forventer data i Februar 2023)
rundet over 124 sidevisninger på en måned i August 2022

2.000.000+ Sidevisninger med Adsense

“Siden jeg startede mit første niche site med turneringer og nyheder i år 2000, har jeg været bidt af, at bygge hjemmesider og blogs, der har givet mig en fantastisk frihed til at arbejde med mine passioner.

At leve som blogger skaber nogle helt unikke rammer for mig og min kæreste og ikke mindst tiden med vores børn, hvor der er mere tid til familiehygge i hverdagen”

Justian Rumle

Blogger og event manager

“Det har sine fordele, at have indtægt fra flere forskellige hjemmesider, men det har også sine prøvelser.  I en travl hverdag, der får vi familieliv, hjemmesider og youtube kanaler til at gå op i en højere enhed.

Det kan være lidt af en omvæltning, at kaste sig ud i et online eventyr og bygge sig en platform man kan leve af, men jeg håber du finder en masse god inspiration her op siden, der kan hjælpe dig igang.

Til dig der vil starte et projekt vil jeg huske dig på, at skabe en balance i familieliv og arbejdsliv”

Helena Vita Nielsen

Ofte Stillet Spørgsmål

Der er nogen spørgsmål vi oplever oftere end andre og dem vil vi lige svare på her.

Kan man blogge om alt?

Ja, der er ikke grænser for hvad man kan blogge om. Men du bør dog tænke over 2 ting; Den første ting er, at det er vigtigt, at du har passionen med dig. Hvis du ikke brænder for det emne du skal skrive om, så er der stor chance for du aldrig kommer i mål og hurtigt mister lysten til at skrive. Den næste ting er, at hvis det skal kunne give dig en levevej, så bør du helt klart sikre dig, at der er annoncører der har interesse i at sælge varer til de læsere du tiltrækker. Her er der kæmpe forskel på, hvor meget du kan tjene pr. læser, så dette bør du virkelig tænke over.

Hvis det er så lukrativt at blogge, hvorfor holder i jer ikke bare til det?

I modsætning til mange online guruer, så prædiker vi ikke bare om, hvad vi mener du bør gøre for at få succes online. Tværtimod, så underviser vi dig i alle de ting, som virker for os selv. Vores hovedindtægt kommer fra, at blogge og opbygge niche sites, men vi har valgt at starte denne portal for, at gøre det lettere for dig og dit startup projekt, så du kan komme godt fra start.

Kan man leve af at blogge?

Ja, der er mange penge at hente på at blogge hvis du får bygget din blog rigtig op fra start. Derfor anbefaler vi dig også, at du blogger om niche områder og derfor opbygger niche sider fremfor bare at have en livsstilsblog. Men ligemeget hvilken tilgang du har til at blogge, så vil du kunne opbygge dig en god levevej, hvis du er villig ti,l at lægge arbejdet i det og lære de ting, der er nødvendige for at komme i mål. Læs mere om at blive professionel blogger på 18 måneder

Er der forskel på hvad man tjener udfra hvad man blogger om?

Ja, der er kæmpe forskel. Der er mange ting der spiller ind i, hvor stor succes du kan have på din blog eller niche side udfra emner du skriver om. Kigger vi isoleret på bannerindtægten på din blog, så kan det være en forskel fra 15 kroner til 300+ kroner pr 1.000 sidevisninger. Dog skal man også tage forbehold for, om man kan være med på det konkurrence niveau, der er inden for et specifikt emne. Læs mere om hvad du kan tjene på at blogge

Kan man komme til at leve af sin blog hurtigere end 18 måneder?

Ja, du vil godt kunne skabe dig en leve vej af din blog hurtigere end 18 måneder, faktisk ser vi folk der efter 6-10 måneder allerede kan leve af deres blog, men det er ufattelig hårdt, at gøre på så kort en periode og mange vil også blive udbrændt i forsøget. Derfor anbefaler vi, at man følger vores guide til succes på 18 måneder, men har man energien til virkelig at sparke til den, så kan man godt opbygge sig en fuldtidsstilling på 12 måneder.

Hvor meget kan man tjene på sin blog?

Dette er nok det spørgsmål vi har hørt flest gange og det er næsten lige så umuligt at svare på, som hvor meget tjener en person, der starter egen virksomhed. For der er stor forskel på hvor dygtig man er og hvor meget arbejde man er villig til at lægge i sin blog. Men når det så er sagt, så er der mange bloggere der efter en del indsats kan lave en flot fuldtidslønning og vi ser da også nationalt flere niche sites, som ligger med en omsætning på flere millioner kroner. Satser man internationalt, så er det ikke uhørt at man ser tal oppe i et syv cifret dollar beløb.