Vores Kurser

Her er et udvalg af vores online kurser. der er også Mulighed for at tage vores hovedkursus “Online Succes”, hvor alle disse kurser indgår.

45 Actions steps til succes

Få succes med din hjemmeside eller din blog. Vi har lavet et kursus med 45 Action steps, der guider dig mod succes. Som en del af kurser vil du få adgang til.

 

  • 15 Videoer
  • 2 PDF dokumenter
  • Adgang til premium skema

15 måneders kursus

Vælg profitable Nicher

Står du og gerne vil starte en blog, men ved du ikke helt hvad du skal skrive om? Så kan dette kursus give dig gode råd med på vejen, samt give dit et indblik, hvor du vælger en profitable niche.

3 Videoer

1 dags kursus

Click Funnel Marketing

Mange high end produkter er for dyre til, at man kan konvertere kunden på første besøg og der er lige netop her, at Lead Funnels / Click funnels kommer ind i billede, da det giver dig mulighed for at opbygge tillid og vejlede dine leads og med tiden konvertere dem til betalende kunder.

5 Videoer

2 ugers kursus

Driv trafik med Youtube

Youtube er en platform langt de fleste bloggere og virksomheder ikke får udnyttet potentialet af, hvilket kan have stor indvikning på omsætningen. I dette kursus går vi ind og kigger på hvordan man opbygger videoer lige fra begynder niveau til med mobiltelefon til, hvad man kan gøre, hvis man har en lille smule budget.

15 Videoer

6 ugers kursus

Tjen penge på Affiliate

Ofte når folk snakker affiliate, så tænker folk på amazon, men hvad er bedst tilgang til, at tjene penge på affiliate arbejde og hvordan får man virkelig vind i sine sejl

1 Video

2 ugers kursus

Autority hacking og byg et brand med autoritet

Duis egestas aliquet aliquet. Maecenas erat eros, fringilla et leo eget, viverra pretium nulla. Quisque sed augue tincidunt, posuere dui tempor, dapibus nisi. Donec vel lectus.

1 Video

4 ugers kursus

Lær at bygge info produkter

Duis egestas aliquet aliquet. Maecenas erat eros, fringilla et leo eget, viverra pretium nulla. Quisque sed augue tincidunt, posuere dui tempor, dapibus nisi. Donec vel lectus.

1 Video

2 ugers kursus

Søge Analyse

Lær at lave en søge analyse frem for Keyword research. Dette skridt er et af de vigtigste for at få succes online. Med vores Søge analyse tilgang lære du, hvordan du finder emner at skrive om, samt hvordan du til og frevælger hvad du skal skrive om først

 

  • 6 Videoer
  • Search analyser skema

2 ugers kursus

Email Marketing

Hvordan opbygger man hurtigst en nyhedsbrevliste af læsere, der rent faktisk har interesse i ens produkter og anbefalinger og hvordan tjener man penge på denne liste. Størrelsen af din liste er ikke altid den mest afgørende faktor.

36 Courses

1 uges kursus

Site Speed Optimering

Hastigheden af din hjemmeside har ikke kun betydning for, hvor godt du ranker på google, men det har faktisk også stor betydning for din konverteringsrate på din side. Her kommer vi ind på, hvad du skal sikre dig fra en host af din side, men også hvad du selv kan gøre for at din side loader hurtigt.

5 Videoer

2 ugers kursus

Tjene penge på Ads

I vores kursus “Tjen penge med ads” går vi ind og kigger på, hvordan du kan maximere din banner indtægt, samt kigger på hvilke løsninger man bør kigge på hvornår.

3 Video

1 uges kursus

Skab et community

Community sites eller online  lectus.

1 Video

 6 ugers kursus

Copywriting & Story telling

Lær at skrive salgstekster, der ikke blot fanger læseren opmærksomhed, men som også skaber relationer og bånd. Lær at tale til folks følelser og skab brand awareness, der knytter bånd med dine læsere og potentielle kunder

6 Video

4 ugers kursus

 

Gratis Webinar i "Online Succes"

Duis egestas aliquet aliquet. Maecenas erat eros, fringilla et leo eget, viverra pretium nulla. Quisque sed augue tincidunt, posuere dui tempor.

Fuld Premium Adgang

Er du klar til at gå all in og starte din online forretning og ønsker den fulde kendskab til dine mulighed, så er vores Premium “Online Succes” pakke lige sagen for dig

Bliv en del af Delta Startups!

Bliv gratis en del af Delta Startup netværket og få den nødvendige viden til at bære dit brand videre til nye højder