Tjen penge på din hjemmeside og erstat din nuværende indtægt med en passiv indkomst fra din hjemmeside på blot 18 måneder. (Se optagelse fra vores Gratis Webinar om Online succes med hjemmesider og blogs)

Står du og vil starte en hjemmeside eller en blog, med et begrænset beløb bag dig, så er dette indlæg fyldt med nyttige råd, der kan hjælpe dig godt på vej til, at tjene penge online uden den store investering i varelager eller lignede omkostninger.

I dette indlæg tager jeg udgangspunkt i hvordan man, som ny iværksætter kan bygge sin hjemmeside eller blog op, så det kan skabe en fuldtidsløn indenfor 18 måneder.

Hvordan tjener man penge på sin hjemmeside?

For at kunne tjene penge på sin hjemmeside er det vigtigt, at man har fået sat den godt op fra start, så den kan tiltrække besøgende, som man så kan konvertere om til kolde kontanter. Så har du ikke allerede en masse besøgende på din hjemmeside, så vil jeg anbefale du læser indlægget om at få flere besøgende på din hjemmeside

Metoder at tjene penge på hjemmesider:

 • Banner indtægt
 • Email marketing
 • Affiliatepartner
 • Abonnementer
 • Info-produkter
 • coaching
 • Service ydelser
 • Donationer med toplister
 • Lead funnel
 • Hjemmeside youtube kombi
 • service ydelser
 • Sælg hjemmesiden
 • Sælg indlæg og artikler

Jeg har skrevet et kæmpe langt indlæg om alle disse metoder i mit indlæg om “hvor meget tjener en blogger” hvor jeg går i detaljer omkring hvor meget du kan forvente at tjene måned for måned, samt hvordan du kommer igang med disse indtægter.

Hvor meget kan man tjene på sin hjemmeside

Hvor meget man kan tjene på sin hjemmeside kommer helt klart an på om det er en hjemmeside med produkter eller en niche side der omhandler et emne og skal tjene pengene på bannere og affiliate aftaler.

Tager vi udgangspunkt i en blog eller en niche side, der skal kunne leve af en passiv indtægt, kan man godt forvente, at det vil tage ca. 100-150 velskrevne indlæg, for at kunne leve af sin hjemmeside.

Hvad kan man forvente at tjene på Google Adsense?

Jeg husker selv tydeligt, da jeg sad med dette spørgsmål første gang og prøvede at Google mig klogere, men der var ikke meget hjælp at hente når det kommer til Google Adsense indtjening. Men bare rolig, jeg efterlader dig ikke helt som et stort spørgsmål tegn og giver dig nogle tal du kan forholde dig til.

Men inden jeg kan give dig disse tal, så er det vigtigt at du tager højde for, at der kan være stor forskel på hvor meget du får i banner indtægt ud fra branche, antal kliks pr tusinde visninger og ikke mindst, hvor købestærke dine læsere er.

Din potentielle indtægt fra Google adsense ser således ud:

niveauFra Til
Lav banner indtægt12 kroner RPM*35 kroner RPM
Middel banner indtægt35 kroner RPM*70 kroner RPM
Høj banner indtægt70 kroner RPM*350+ kroner RPM

Hvis du ikke er bekendt med RPM, så er det en forkortelse for “Revenue Per 1000 pageviews” hvilket er din omsætning pr 1.000 sidevisninger.

Men heldigvis er banner reklame ikke den eneste indtægt man kan tjene på, hvilket gør at man godt kan forvente at kunne lave en 200-500 kroner RPM, Men vi ser også sider der kan overgå disse tal med længder. Vi driver selv hjemmesider der laver over 10.000 kroner pr 1.000 sidevisninger.

Hvor hurtigt kan du komme til at leve af din hjemmeside?

Vi har her på Delta Startups lavet en liste over, hvad du kan forvente at tjene om måneden på din hjemmeside fra du starter med dit første indlæg og de første 3 år frem som du kan få tilsendt til din email.