Det kan være svært at overskue, hvad en hjemmeside i wordpress egentlig koster, hvilket gør det uoverskueligt for mange, da der er stor forskel på, hvad du får med i prisen hos den enkelte udbyder eller udvikler, så derfor har vi lavet en pris overslag på hvad en hjemmeside koster i wordpress, så du har noget af forholde dig til.

En wordpress hjemmeside er gratis, men de fleste webbureauer og selvstændige webdesignere tager igennemsnit 5.000 kroner ex moms (mellem 1.500 til 20.000) for opsætningen af siden, dertil kommer tema, plugins og hosting for 300 – 800 kroner om måneden. Man kan spare størstedelen af udgifterne væk ved at gøre det selv.

WordPress hjemmeside: 0 Kroner
Divi wordpress tema: 45 kroner pr måned
⦁ Plugins: Bloom, Monarch, WP Rocket, Rank Math: 100 kroner
⦁ Premium hosting: Mellem 150-500 kroner pr måned
⦁ Installering af wordpress med tema og plugins: 1.500 kroner

Alt dette får du med i dit medlemskab hos Delta Startups, samt adgang til flere af vores tilbud til vores Startups Community for kun 197 kroner 97 kroner om måneden inkl. moms det første halve år, derefter stiger medlemskabet til 197 kroner.

Se alle medlemsfordele her

Sådan spare du penge på din WordPress hjemmeside!

En wordpress hjemmeside er fuldstændig gratis, så det en webdesigner eller webbureauer egentlig tager penge for er opsætningen af siden, hvilket de typisk tager mellem 1.500 kroner til 20.000 kroner for, Men det er det rene vandvid mener vi.

Det du bør betale er faktisk kun for hosting af din hjemmeside, et flot tema, samt de vigtige funktioner, som der er behov for at gøre dit arbejde lettere, hvilket på ingen måde, bør koster hverken 5.000 eller 10.000 kroner.

Delta Startups er skabt til at hjælpe folk som dig, altså hjælpe nye iværksættere igang, hvor vi har fokus på, at hjælpe med din online markedsføring.

Og da vi ved, at du og mange andre iværksættere / startups har svært ved at gennemskue, hvad du egentlig har brug for, når du skal starte en ny wordpress hjemmeside, så har vi sammensat en hjemmesideløsning, hvor alt bliver installeret, lige fra WordPress tema, de vigtige plugins og den sikkerhed, som en wordpress hjemmeside er nød til at have.

Hvis du selv skal ud og finde Premium hosting, licens for Divi theme (Tema) og de plugins, som vi anbefaler og selv bruger, så ville du skulle betale mellem 300 – 800 kroner om måneden, alt dette har vi samlet til dig i vores medlemskab inkl. en masse andre fordele for kun 97 kroner om måneden inkl. moms det første halve år, derefter stiger medlemskabet til 197 kroner.


Læs mere om de mange medlemsfordele her

Hvad koster en wordpress hjemmeside med webshop?

Hvis du bygger en hjemmeside op i WordPress, så er det gratis at tilføje en webshop. Men hvis du gerne vil have dankort betaling og mobilepay, så koster dette typisk mellem 70-200 kroner om måneden.

I vores Delta Startups BasisPLUS pakke til 97 kroner om måneden inkl moms det første halve år, derefter stiger medlemskabet til 197 kroner. Kan vi godt installere en webshop for dig.

Læs mere her


Hvad koster hosting af wordpress hjemmeside?

Hosting kan faktisk godt gøres for billigt, vi ser nemlig mange af de billige hostingsløsninger er noget langsommere end Premium hostingsløsninger.


Billig hosting koster:
Du kan få den helt billige hosting for et sted mellem 20-60 kroner pr. måned, dog er disse servere tit overfyldte, der giver forlænge loadtider, hvilket ifølge flere undersøgelser, kan koste dig 7% pr sekund i omsætning fra din hjemmeside.

Derfor skal du virkelig gøre op med dig selv, hvor meget du vil gøre ud af din hjemmeside og hvilken oplevelse du vil give dine kunder.


Premium Hosting koster:
Premium hosting koster typisk mellem 150 – 600 kroner pr måned, hvilket vil give dine besøgende den bedst mulige oplevelse på din hjemmeside, du vil opleve at hjemmeside loader super hurtigt og det er hurtigt og let at lave ændinger på din hjemmeside.

Det er super vigtigt, at have en hurtig loadende hjemmeside, når det kommer til at skabe omsætning på sin side, så derfor bliver alle hjemmeside kun hostet på Premium hostingsløsninger.

Læs mere om hvordan du kommer godt fra start med din nye hjemmeside

Hvad koster et godt wordpress tema?

Vi ved godt, at der er mange gratis wordpress temaer man kan vælge imellem, men det er virkelig vores erfaring, at det er alle pengene værd, at købe et premium wordpress tema.

Et premium wordpress tema koster mellem 300 kroner og op til 1.500 kroner. Men det er ikke ligegyldigt, hvilket tema du vælger, for selv her er der kæmpe forskel på kvaliteten af temaet og hvor god support og ikke mindt hvor ofte det bliver opdateret.

Vi har igennem årenes løb prøvet og testet mange temaer og ingen af dem har kunne måle sig med Divi temaet, som er det eneste tema vi bygger nichesites og blogs op i dag.

Divi temaet koster 45 kroner om måneden (betales på års basis eller livstid) Og det er måske ikke det billigste tema, men her får man virkelig noget for pengene.

Divi temaet loader super hurtigt, de har klart et af de førende wordpress buildere på marked, hvilket gør det super let, at opsætte en skabelon at bygge ud fra, så man bare skal indsætte tekster og billeder og woopti, så ligner det en million. Som om dette ikke er nok i sig selv, så medfølger der altså også 2 virkelig vigtige plugins, der hjælper dig med, at indsamle leads til din virksomhed og gør siden meget lettere at dele til de sociale medier.
Divi byder på så mange fede funktioner, at vi også har dedikeret et minikursus til opsætning af ens hjemmeside til vores Delta Startups premium Netværk medlemmer.

Læs mere om Divi Theme her

Få en totalløsning til din wordpress hjemmeside her

Hvad koster wordpress plugins?

Der findes et hav af plugins til wordpress hjemmesider og det er også lidt en balance imellem, hvad er nødvendigt og hvordan sikre man god loadtider på ens side. Så derfor har vi også lavet et lille udvalg af vigtige plugins til wordpress, som vi mener alle hjemmesider bør have.

 • Rank Math
  Hjælper dig med at optimere dine indlæg til søgemaskiner, så du kan få flere besøgende på din hjemmeside. Vi har også skrevet et indlæg om, hvordan du får flere besøgende på din hjemmeside, der kan hjælpe dig på vej.
 • WP Rocket
  Et Cache plugin, der hjælper med at give dig den lavest mulige loadtid på din hjemmeside
 • Bloom
  Hjælper dig med at indsamle emails på din hjemmeside til nyhedsbrev eller skabe leads til dine automation mails.
 • Monarch
  Gør det lettere for dine læsere at dele dine indlæg på sociale medier.
 • Google Site kit
  Viser dig dine statisikker og kan give dig indblik i, hvordan folk finder din side med Google Search Console og hvordan brugerne klikker rundt på din side med Google Analytics.
 • SSL
  Kryptere data mellem dig og dine kunder, så når kunden skal indtaste informationer og sende til dig, at de ikke kan blive opsnappet på vejen.

Den samlet månedligt udgift til disse plugins er over 100 kroner pr måned, men det er altså også med i vores BasisPLUS og premium medlemskab, hvilket faktisk betaler den månedlige udgift for medlemskabet i sig selv det første halve år.

Klik her for at Blive Medlem af Delta Startups og start din hjemmeside idag.