Anbefalet værktøjer til hjemmeside

værktøjer til hjemmeside

Når det kommer til online markedsføring og drive online forretning, så har man brug for værktøjer man kan stole på og som kan være med til at øge omsætningen hver måned.

Igennem de seneste 20 år, har vi prøvet rigtig mange online værktøjer og vil på denne liste, henvise til de værktøjer vi selv bruger. Det skal lige siges, at flere af disse links nede under er affiliatelinks, hvilket betyder vi får en lille kommission, men det ændre ikke, at det er værktøjer, som vi kan stå inde for og som vi selv benytter i dagligdagen.

Tema til WordPress (WordPress Theme)

Hvad koster en hjemmeside

Det er vigtigt for os, at have et WordPress Theme der bare altid virker også lever op til alle vores krav, når vi bygger niche sites og blogs.

Vi har siden 2014 prøvet mere end 30 forskellige WordPress themes og vi har endelig fundet et tema, der både er let at bruge, der loader hurtigt og som har en WordPress visual builder, der gør det let at lave lækre landingssider og forsider.

Vi har valgt at bruge Divi themes, der absolut imødekommer vores forventninger til et wordpress theme og som har en masse forskellige skabeloner, som man let kan sætte op til landingsside, forsider og landingssider. Faktisk opbygger vi ikke niche sites eller blogs i andet end Divi themes længere.

Vi ikke bare anbefaler DIVI theme til alle der bygger hjemmesider og blogs op, vi installere det også som standard til alle vores Basis+ medlemmer i vores Delta Startups community.

Hvad får du med:

  • Divi theme
  • Extra theme (Nyhedssite)
  • Bloom (Email Opt-in, så du får flere tilmeldinger til nyhedsbrev etc)
  • Monarch (Gør det let at dele dine indlæg for læsere på sociale medier)

Køb Divi theme til wordpress her

Mailerlite til Email markedsføring

Vi benytter Mailerlite til at styre alle vores nyhedsbrev og vores Automations Email, som vi sender ud når vi får nye henvendelser fra vores websites og Youtube kanaler.

Med Mailerlite kan man opdele E-mails i grupper, så man kan lave tilpasset E-mail kampagner og man kan opbygge automation E-mail workflows, så dine leads bliver kørt igennem en automatiseret proces.

Prøv Mailerlite gratis